Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

lördag 7 januari 2017

Så funkar det : Hemma och runtomkring - vardagskunskaper i bokform


Så funkar det : hemma och runtomkring av Mats Wänblad är en bok som talar om hur saker och ting fungerar. Den innehåller flera fulla sidor med information och kunskap om hur det fungerar i vardagen. Boken utgår ifrån hur ett modern hus där olika delar följs och förklaras, exempelvis el och vatten.

Det här är ingen sträckläsningsbok. Så funkar det : hemma och runtomkring är en perfekt bok att sätta sig ner i soffan och bläddra i och läsa här och var. Den är informativ och intressant. Boken innehåller många bilder som gör boken ännu roligare att läsa. Illustrationerna i boken är gjorda av Björn Bergenholtz, Anders Nyberg, Kjell Thorsson och Filippa Widlund. Vi fann boken intressant och kul, den bidrar till mycket kunskap på ett fint sätt. Men vi fastnade inte riktigt för den.

Det slutgiltiga betyget för Så funkar det : hemma och runtomkring blir 3 av 5.

Bonnier Carlsen om boken:

Här förklaras hela sammanhang på ett sätt man inte kan googla sig till! En efterlängtad klassiker i helt ny tappning. En allmänbildande faktabibel för nyfikna i alla åldrar! Med omsorgsfullt skrivna faktatexter och fantastiska illustrationer får vi nyckeln till hur det nödvändiga i vår vardag fungerar. Så funkar det - Hemma och runtomkring är 96 välfyllda sidor med baskunskap och aha-upplevelser! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar