Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

måndag 23 januari 2017

Lill-Gruffalon


Lill-Gruffalon, Gruffalons barn smiter iväg ut i skogen. Han är på jakt efter den stora stygga musen som han hört Gruffalon berätta om. Gruffalon ligger och sover och vandrande genom snön stöter Lill-Gruffalon på det ena djuret efter det andra.

Lill-Gruffalon är en utmärkt bok som verkligen kan leda till nya samtal. Exempelvis att man inte ska smyga iväg ut i skogen för man vet aldrig vad som kan hända, men också att man kanske inte ska tro på allt alla säger. Att alla inte är snälla helt enkelt. Om det nu är enkelt. Vi gillar boken mycket, den har lästs otaliga gånger. Den gör oss glad och bilderna i boken är underbara!

Boken finns även som film, pysselbok och målarbok.

Vi ger Lill-Gruffalon 5 av 5. Den har det som en bilderbok behöver, den är suggestiv, spännande och fin.



Alfabeta om boken:
Äntligen är den här uppföljaren till den otroligt populära boken om Gruffalon. Nu har Gruffalon ett barn som har vuxit upp med sagan om den Stora Stygga Musen. Och ett varningens ord om att aldrig gå in i den Djupa Mörka Skogen. Men en kväll när Gruffalon ligger och sover smyger Lill-Gruffalon ut för att leta reda på den där musen. Så förfärligt stor och stygg kan den väl ändå inte vara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar